fbpx

Angstmanagement

Bevrijd jezelf uit de innerlijke strijd,
neem leiderschap over angst.

Til jouw kwaliteit van leven naar een hoger niveau en ontdek je hoe je vanuit angst kan groeien als persoon en professional.

Laat angst, onzekerheid en twijfel niet langer leidend zijn en vind innerlijke rust en ware vrijheid door het ontwikkelen van leiderschap over angst. 

"In een paar maanden tijd sta ik beter in verbinding met mijn waarden, is mijn vertrouwen toegenomen en vertrouw ik weer op mijn gevoel."

Jeroen Elderhorst
Jeroen Elderhorst
Leader in Human Resources & Development
Read More
"Heleen heeft mij, met haar coaching en een heel sterk programma, enorm geholpen. Ze heeft mij de inzichten en tools gegeven om beter in staat te zijn het leven te leiden zoals ik dat wil. In een paar maanden tijd sta ik beter in verbinding met mijn waarden, is mijn vertrouwen toegenomen en vertrouw ik weer op mijn gevoel.

"Ik voel me nu gelukkiger, lichter en zelfverzekerder in mijn beslissingen."

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder
Internationaal voetbaltrainer
Read More
"Door de coaching van Heleen is het me gelukt om bepaalde keuzes te maken die zowel in werk als privé echt een verschil in mijn leven hebben gemaakt. Door de persoonlijke 1-op-1 begeleiding heb ik belangrijke inzichten gekregen in mijzelf die me zowel als mens als professional hebben laten groeien. Ik voel me nu gelukkiger, lichter en ben zelfverzekerder in mijn beslissingen.  Ik kan iedereen die persoonlijk en professioneel wil groeien dit traject aanbevelen."

Ben jij dit?

+ Je piekert voortdurend over wat is geweest of gaat gebeuren, waardoor je moeite hebt met je aandacht aanwezig te zijn in het hier  & nu.

+ Je vindt het lastig om beslissingen te nemen uit angst voor het maken van fouten, waardoor je vastloopt in een cyclus van twijfel en onzekerheid.

+ Je voelt je constant gespannen en op je hoede, alsof er altijd gevaar op de loer ligt, waardoor je niet kunt ontspannen en je je uitgeput voelt.

+ Je stelt buitensporig hoge eisen aan jezelf en je prestaties, waardoor je voortdurend onder druk staat om te voldoen aan onrealistische verwachtingen en je angstig bent voor het maken van fouten of tekortschieten. 

+ Je vermijdt sociale interacties omdat je bang bent voor afwijzing, waardoor je je geïsoleerd en alleen voelt.

+ Je ervaart fysieke symptomen zoals hartkloppingen, zweten en trillen wanneer je geconfronteerd wordt met angstige situaties, waardoor je je belemmert voelt in de dagelijkse activiteiten.

+ Je vermijdt nieuwe ervaringen en uitdagingen omdat je bang bent voor falen, waardoor je groeimogelijkheden misloopt en je gevoelsmatig stil staat in je ontwikkeling.

Ondanks alles wat je al hebt gedaan om van je angst af te komen, is het je nog steeds niet gelukt om 'dé oplossing' te vinden

Herken je dit?

+ Ondanks het lezen van talloze zelfhulpboeken en alles wat je hebt gedaan op het gebied van zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling, blijf je nog steeds vastlopen in dezelfde klachten/patronen.

+ Hoewel je het verstandelijk allemaal prima begrijpt, blijft het in de praktijk een raadsel hoe je daar in het hier-en-nu nou mee om moet gaan.

+ Je frustratie groeit naarmate de tijd verstrijkt omdat je nog steeds geen oplossing hebt gevonden voor je angst(patroon), waardoor je er steeds minder vertrouwen in krijgt dat je ooit een oplossing zult vinden.

Vanaf nu gaan we het anders doen.

Je bent klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Waarin angst niet langer leidend is en je vol vertrouwen je eigen pad kan bewandelen. Je wilt sterk achter je beslissingen kunnen staan en elke dag bijdragen aan een betekenisvol leven. Waarbij je geen tijd meer verspilt aan de worsteling met angst, maar juist de vrijheid voelt om te leven en te werken zonder belemmeringen. 

En daar kun je vandaag mee beginnen.

Hoe zou het voor je zijn als:

+ Je innerlijke rust ervaart, waarbij je je niet meer geblokkeerd voelt door de constante stroom van zorgen en angsten.

+ Je zelfverzekerd en krachtig in het leven staat, wetende dat je in staat bent om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen.

+ Je volledig jezelf kan zijn, zonder je te laten leiden door angst voor afwijzing of veroordeling.

+ Je je volledige potentieel kan benutten, zonder belemmerd te worden door angsten en onzekerheden die je groei in de weg staan.

+ Je een betekenisvol leven kunt leiden, waarin je je in verbinding voelt staan met jezelf en de wereld om je heen. 

Klinkt goed?

Lees dan even verder….

Want dit is wat de meeste mensen niet weten...

Het probleem is niet opgelost wanneer de angst is 'opgelost'

Je bent al die tijd zoekende geweest naar manieren om van je angst af te komen. Je hebt alle adviezen al opgevolgd; zelfhulpboeken gelezen, ademhalingsoefeningen gedaan, je leefstijl aangepast tot professionele hulp aan toe. Het gaat dan misschien even goed, maar op enig moment komt diezelfde angst weer op.

En dan voel je je weer terug bij af.

Wat gaat er mis?

Doordat je alleen maar bezig bent geweest met manieren te zoeken om van je angst áf te komen, heb je nooit leren omgaan met je angst.

Het gevolg...

Je blijft bezig met symptoombestrijding. Je pakt het probleem niet bij de kern aan en blijft constant wegrennen van je angst.

Jouw oplossingen zijn vooral gericht op de korte termijn verlichting. Maar op de lange termijn blijft angst je achtervolgen. En heb je niet alleen last van je angst, maar ook van het niet kunnen leven van het leven op de manier zoals jij dat wilt. Je hebt het gevoel dat je de dupe bent van je angst en het enkel goed met je kan gaan, wanneer de angst weg is. 

"Ja maar, wat moet ik anders?!"

Let me show you the way…. 

Het is niet jouw taak om géén angst meer te ervaren, maar om leiderschap te nemen over je angst.

Ontdek de kracht van leiderschap over angst.

Leiderschap over je angst gaat in de essentie over het vermogen om bewust en effectief met angst om te gaan, zodat het niet langer de controle over je leven heeft.

Leiderschap over angst gaat over het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën om je angst en onzekerheden te leren herkennen en te dragen in je binnenwereld, zodat je  kan doen wat je wilt doen in de buitenwereld, zelfs wanneer dit angst met zich meebrengt. 

Het gaat er niet om om angst volledig te laten verdwijnen, maar om juist te leren hoe je ermee om kunt gaan wanneer het op je pad komt. Zodat je jezelf kunt navigeren door uitdagende situaties met veerkracht, zelfvertrouwen en innerlijke stabiliteit. 

Leiderschap in de buitenwereld, begint in jouw binnenwereld.

Gelukkig zijn met angst

Wanneer jij weet hoe je leiderschap over angst houdt, dan

+ Ervaar je een innerlijke rust en kalmte, zelfs te midden van uitdagende situaties, omdat je vertrouwen hebt in je vermogen om ermee om te gaan.

+ Voel je trots en voldoening over je persoonlijke groei en prestaties, ongeacht de aanwezigheid van angstige gevoelens.

+ Neem je actief beslissingen en stuur je je leven in de richting die jij wenst, zonder je te laten beperken door angsten.

+ Ervaar je een diepe voldoening en betekenis in je leven door te handelen in overeenstemming met je waarden en doelen, zelfs wanneer angst aanwezig is. 

Wat als angst niet langer een probleem is in jouw leven?

En je de volledige regie over jezelf en je leven hebt.

+ Je ’s ochtends opstaat en de dag met een open blik tegemoet treedt 

+ Je juist ook die dingen durft aan te gaan die spanning met zich meebrengen, omdat je voelt dat dat is wat je te doen hebt

+ Je meer tijd en energie hebt voor datgene wat werkelijk belangrijk voor je is

+ Je je in verbinding voelt staan met jezelf en durft te luisteren naar je intuītie

+ Je je volle potentieel kan ontwikkelen omdat je je niet belemmert voelt door angst 

mehrnegar-dolatmand-Xh9NwKLRe0E-unsplash
angstmanagement2023_0014

Niet meer bang voor mijn angst

Het is inmiddels bijna 10 jaar geleden dat ik volledig vast zat in mijn eigen angst. Na jarenlang een sluimerende angst te hebben ervaren, had ik op dat punt van mijn leven last van hyperventilatie,  meerdere  paniekaanvallen op één dag en was de rust in mijn hoofd ver te zoeken.

Na een diepgaand proces van zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling heb ik mij volledig verdiept in het angstmechanisme. Hierdoor heb ik ontdekt hoe leiderschap over angst, je controle geeft over de impact die angst op je leven heeft – zonder dat de angst daarvoor eerst opgelost hoeft te worden. Ik leef  mijn leven nu volledig op de manier zoals ik dat wil. Ik heb de spannende stap gemaakt om mijn loondienstverband op te zeggen, kan genieten van de kleine dingen in het leven en voel me meer dan ooit in mijn kracht staan.  

Het ervaren van leiderschap over angst zorgt voor een vertrouwen en vrijheid in mezelf die ik niet voor mogelijk had gehouden.

Ik ben de strijd met angst gestopt en ben leiderschap gaan nemen over mijn angst.

Wat dus iets totaal anders is dan het ‘verliezen van de strijd’ of je machteloos neerleggen bij de situatie zoals die is. Leiderschap gaat over het nemen van de verantwoordelijkheid. Over het vinden van een krachtige plek in jezelf, van waaruit je je angst kan dragen en kan gaan handelen in lijn met je waarden. 

+ Hoe zorg je ervoor dat je niet volledig in beslag genomen wordt door angstige gedachten en emoties?

+ Hoe blijf je in verbinding met jezelf op het moment dat er angst is? Hoe kan je er zijn voor jezelf op het moment dat je het moeilijk hebt?

+ Hoe filter je wat werkelijk belangrijk voor je is te midden van  angst?

+ Hoe blijf je keer op keer keuzes maken die bijdragen aan een rijk en betekenisvol leven, zodat je je leven naar het volgende niveau kan tillen?

Het LEF! Coachprogramma geeft je de antwoorden.
milad-fakurian-oR28lKcw5FY-unsplash
Foto_0069

Het LEF! Coachprogramma is voor jou als je:

+ Je volledig vrij van binnen wilt voelen, zonder belemmert te worden door angstige gedachten en emoties. 

+ Wilt handelen vanuit je authentieke en autonome zelf,  waarin je staat voor je handelen en wat je te brengen hebt in deze wereld. 

+ Jouw  gezondheid en kwaliteit van leven je belangrijkste goed zijn en je uit het leven wilt halen wat erin zit. 

+ Een laag dieper in jezelf wilt gaan, door juist te groeien vanuit die delen in jezelf die je nu nog het moeilijkst vindt om aan te kijken. 

Gaat dit over jou? Dan is het LEF! Coachprogramma voor jou!

Laat mij jouw gids zijn

Je zult mij nooit horen zeggen dat ik jou van je angst af kan helpen. Maar ik weet wel hoe je controle kan krijgen over de impact die angst op je leven heeft.

Na meer dan 10 jaar zelf met angst geworsteld te hebben is mijn levenservaring mijn levenswerk geworden. Als psychosociaal therapeut heb ik 100+ uren besteed aan scholing en verdieping op het gebied van angst. Ik ken angstpatronen als geen ander en ervaar zelf nog dagelijks aan den lijve hoe leiderschap over angst zorgt voor vertrouwen, rust in je hoofd en lijf en onbegrensde mogelijkheden.  
En het is mijn missie om jou ditzelfde te laten ervaren. 

 

Angst als meest krachtige ingang voor persoonlijke groei

Het was 2016. Daar zat ik dan met mijn zoontje van amper 1 jaar oud die voor mij op de vloer aan het spelen was. Ik kon amper glimlachen wanneer hij me aankeek en  was volledig afwezig. Ik was uitgeput van het strijden tegen mijn angst en keek de minuten op de klok weg tot het moment dat mijn man weer thuis zou komen van zijn werk en ik niet meer alleen zou zijn. 

Ik herinner me dat moment nog als de dag van gisteren. En ook het moment wat daarna kwam. Opeens drong glashelder tot me door; dit kan niet de bedoeling zijn van het menselijk bestaan. Ik voelde een enorme kracht in mezelf opkomen en ik wist nog niet wat de oplossing was, maar ik wist wél dat ik iets anders moest gaan doen dan wat ik al die tijd had gedaan. 

Vanaf dat punt is mijn leven verandert. En bovenal; is mijn relatie met angst verandert. Ik ben leiderschap gaan nemen over mijn angst. Ik wist dat nog harder gaan strijden tegen mijn angst me nog dieper zou laten zakken, dan was het enige alternatief om maar mét mijn angst te gaan leven. En dit is het beste wat ik had kunnen doen. Ik ervaar meer vertrouwen, voldoening en rijkdom in mijn leven dan ooit tevoren – ook al ben ik nog steeds gevoelig voor het ervaren van angstklachten.

En nu, vele jaren verder, is mijn levenservaring mijn levensmissie geworden. Als psychosociaal therapeut heb ik al vele mensen mogen helpen in het ontwikkelen van leiderschap over hun angst. En als je wilt, help ik jou daar ook bij. 

Laten we kijken hoe het LEF! Programma jou leidt naar innerlijk leiderschap over angst en vrijheid geeft over je handelen in je buitenwereld.

Wat je in het LEF! Programma krijgt:

+ Diepgaande kennis over angstpatronen
We duiken in de oorsprong en aard van angst, inclusief hoe het zich verankert in het brein en het lichaam. Je onderzoekt jouw angstpatronen, triggers en beschermingsmechanismen en hoe deze jouw gedrag en beslissingen beïnvloeden. 

+ Mindset
Je ontwikkelt een veerkrachtige mindset, waarin je leert hoe je de controle kan loslaten en de strijd met angst kan stoppen. 

+ Regie
Je krijgt toegang tot wetenschappelijk bewezen effectieve tools en technieken die je helpen bij het omgaan met angst. Deze geven jou het houvast in het doorbreken van angstpatronen en nemen van leiderschap over angst. 

+ Een nieuw perspectief 
Je vergroot je bewustzijn en gaat je minder sterk identificeren met je zelfbeeld. Dit stelt je in staat om met meer afstand naar jezelf te kijken en flexibeler om te gaan met moeilijke gedachten en emoties, waardoor je meer ruimte hebt om te groeien en te ontwikkelen. 

+  Waardegerichte actie 
Verhelder je waarden en versterk je innerlijke kompas door middel van diepgaand waardenonderzoek. Vervolgens integreer je deze waardegerichte benadering in je persoonlijke en professionele leven, waardoor je bewuste keuzes kunt maken die in lijn zijn met wat werkelijk belangrijk voor jou is. 

+ Integratie 
Integreer de geleerde vaardigheden en inzichten in je dagelijkse leven. Je leert hoe je het geleerde consistent kunt blijven toepassen, zelfs wanneer het moeilijk wordt. Inclusief praktische checklists en stappenplannen. 

 

 

Hoe gaan we deze resultaten met elkaar bereiken?

1. Live Kick-off op locatie waarin we jouw  angstpatroon glashelder maken en je de juiste motivatie en energie krijgt voor de rest van het traject. 

2. Gedurende 4 maanden 2-wekelijkse online coachsessies
Persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin alle aandacht is voor jou en je proces. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen, een koppeling van theorie naar praktijk en zelfonderzoek ontwikkel je leiderschap over angst. 

3. Toegang tot online leeromgeving met video’s, begeleidende audio’s en verdiepende oefeningen. Ik reik je alle praktische tools en strategieën aan die je direct kan toepassen in je dagelijkse leven. 

4. Exclusief en praktisch werkboek met waardevolle kennis, stapsgewijze plannen en handige checklists. Een naslagwerk waar je je leven lang op terug kan vallen. 

5. Onbeperkt support via korte lijn. 4 maanden lang ben ik je accountability partner en kan je 24/7 via een korte lijn terecht voor vragen, feedback en het delen van je ervaringen en successen.

6. Live Follow-Up twee maanden na afsluiting van het traject. We reflecteren op de afgelopen periode en bespreken datgene wat nodig is zodat de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt blijvend is. 

saffu-pYaKs30p9zg-unsplash

Na het LEF! programma:

+ Weet jij exact hoe je uit de strijd met angst kan blijven en controle omzet naar leiderschap.

+ Ervaar je innerlijke rust en vrijheid, waardoor er ruimte is om situaties met een open blik tegemoet te treden. 

+ Ervaar jij een nieuwe bron van vertrouwen in jezelf wanneer het gaat over het omgaan met angst.

+ Heb jij controle over de impact die angst op je leven heeft doordat je beschikt over een scala aan technieken en vaardigheden. 

+ Laat jij je ware zelf zien aan de buitenwereld en sta je beter in verbinding met de mensen om je heen. 

+ Gebruik je jouw zelfbewustzijn als bron voor groei en transformatie, waardoor je in staat bent om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met je persoonlijke en professionele doelen.

"Tijdens dit traject leer je juist te leven met angst, dat ervaar ik veel meer als een oplossing voor de lange termijn."

Guus
HR Adviseur
Read More
"Tijdens dit traject leer je juist om te leven met angst. Dit ervaar ik veel meer als een oplossing voor de lange termijn. Heleen stelt me goede vragen en geeft telkens passende handvatten. Heleen heeft zelf haar weg met angst moeten vinden. Hierdoor krijg je het gevoel dat ze je begrijpt en ook ervaar ik veel betrokkenheid. Ik zie haar als een voorbeeld waar ik zelf naartoe wil groeien.

"Eindelijk kan ik mijn keuzes baseren op wat ik echt wil in mijn leven."

Miranda
Read More
"Eindelijk kan ik mijn keuzes in het leven baseren op wat ik echt wil in mijn leven. Ik weet dat ik nog steeds momenten van angst zal tegenkomen in mijn leven, maar deze gedachten kan ik aan. Dankzij Heleen weet ik hoe ik ermee om moet gaan en laat ik angst niet langer mijn leven beheersen."

"Ik voel me nu rustiger, energieker en ik kan weer beter focussen."

Tim Schaap
Vastgoed Manager
Read More
Ik heb geleerd om minder te strijden met mijn emoties. Vanuit bereidheid, zelfcompassie en mijn persoonlijke waardes ervaar ik meer ruimte om bezig te zijn met datgene wat belangrijk voor mij is. Ik voel me rustiger, energieker en ik kan weer beter focussen. Deze ontwikkeling heeft ook tot een mooie carrière stap geleid. En nu het kwartje is gevallen van 'controlemanager naar angstmanager' dan denk ik wel eens; eigenlijk is het best simpel.

"Ik gun iedereen die hiermee kampt dezelfde opluchting die ik na al die jaren heb gevoeld door het traject bij Heleen."

Joke
HR adviseur
Read More
"Het meest waardevolle in onze samenwerking vind ik dat ik deze keer niet in gesprek ging met iemand die vanuit de boeken weet hoe het zou moeten, maar iemand die echt weet hoe het is om je je zo te voelen. Ik voelde me écht serieus genomen. Ik heb met andere ogen naar mijn angst leren kijken en ik heb de regie terug over de invulling van mijn dagelijkse leven. Ik gun iedereen die hiermee kampt dezelfde opluchting die ik na al die jaren voel door het traject dat ik heb gevolgd bij Heleen."

"Ik ben nu in staat om angst niet meer de overhand te laten krijgen."

AvL
Directeur Sociaal Domein
Read More
"Door het programma herken ik nu de triggers die de angstgevoelens activeren. Ik ben nu in staat om na herkenning de angst niet de overhand te laten krijgen. Ik kan met meer distantie naar de angst krijgen, het een plaats geven en mijn eigen weg beter vinden om ermee om te gaan. Door deze aanpak kan ik de angst ook beter onder woorden brengen. Ik kan weer aandacht geven aan alle aspecten van het leven in plaats van aan gedachten. Ik kan weer echt aanwezig zijn bij de dagelijkse activiteiten. Zowel privé als zakelijk."

"Ik kan weer genieten van alles wat echt belangrijk voor me is."

Marianne
Arbeidsconsulent
Read More
"Een praktisch programma, waarin je stap voor stap leert hoe angst werkt, hoe het zich kan ontwikkelen en hoe het je volledig in beslag kan nemen. De vele oefeningen in het werkboek hebben me bewust gemaakt van mijn gedachten en gevoelens in voor mij beangstigende situaties. Door het gevecht tegen mijn angst op te geven kan ik weer genieten van alles wat echt belangrijk voor me is."

"Heleen heeft mij, met haar coaching en een heel sterk programma, enorm geholpen."

Jeroen Elderhorst
Leader in Human Resources & Development
Read More
"Heleen heeft mij, met haar coaching en een heel sterk programma, enorm geholpen. Ze heeft mij de inzichten en tools gegeven om beter in staat te zijn het leven te leiden zoals ik dat wil. In een paar maanden tijd sta ik beter in verbinding met mijn waarden, is mijn vertrouwen toegenomen en vertrouw ik weer op mijn gevoel. Ik heb genoten van haar coaching. Ze is niet allen bevlogen en kundig op de inhoud, ze is ook heel goed in het begeleiden van het proces en weet haarfijn op de juiste momenten de spiegel voor te houden. De "confrontatie" is niet alleen scherp, de boodschap wordt met oprechtheid en compassie gebracht. Dit komt het leerpunt ten goede en heeft mij tevens geholpen met meer compassie naar mezelf te kijken."

"Ik voelde me mens in plaats van dossiernummer."

Nienke
Read More
"Toen ik bij Heleen kwam, worstelde ik erg met heftige angstklachten en die beperkte mijn leven. Ik had al meerdere CGT therapieën gevolgd maar helaas gaf dit niet het gewenste effect. Heleen heeft mij geleerd hoe ik anders met mijn angsten kan omgaan en dit geeft ruimte om mijn tijd anders te besteden. Heleen was erg betrokken en altijd bereikbaar om te helpen. Ik heb dit ontzettend fijn gevonden want zo voelde ik me mens in plaats van een dossiernummer. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb gevolgd en kan het ook zeker anderen aanraden."

Veelgestelde vragen

Dit programma is gericht op zelfbewuste, ondernemende en hoogopgeleide professionals die angst een andere rol in hun leven willen laten spelen door het nemen van leiderschap over hun angst en daar met professionele ondersteuning een kwalitatieve verdiepingsslag in willen maken. 

 

Ik beloof jou niet dat ik je van je angst ga af helpen. Wat ik je wel beloof is dat je vaardigheden gaat ontwikkelen waarmee je leert omgaan met je angst en controle krijgt over de impact die angst op je leven heeft. En wanneer jij 100% commitment geeft, dan ga je deze vaardigheden leren. 

Ik ben opgeleid tot Psychosociaal Therapeut en werk vanuit wetenschappelijk bewezen technieken. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en ACBS en volg regelmatig bijscholingen op het gebied van angst. Mijn werk is voornamelijk gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapy. Daarnaast werk ik vanuit verschillende invalshoeken zoals Voice Dialogue en Compassion Focused Therapy.  Even zo waardevol is mijn eigen ervaring met angst. Ik ervaart zelf nog dagelijks hoe het toepassen van deze methode mij heeft geholpen om te gaan met mijn eigen angstklachten en mijn leven in een breder opzicht heeft verrijkt. In dit traject heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld en zet ik mij volledig in om jou te helpen ook deze verrijking in het leven te vinden.

In het LEF! Coachprogramma gaan we 4 maanden samen op pad. Het is geen traject wat je er ‘even bij doet’. Ik vraag van jou volledige commitment, omdat dit nodig is om daadwerkelijk een andere relatie met je angst te ontwikkelen en de regie over je leven te nemen. Je zult vanaf de start gaan oefenen om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen. 

Je bent ongeveer 1 tot 1,5 uur in de week bezig met de online leeromgeving en het uitwerken van de oefeningen in het werkboek. Daarnaast hebben we tweewekelijks een coachingsgesprek van 60 minuten. Tussen de sessies door hebben we een korte lijn met elkaar. Zo kan ik langere tijd met je mee lopen in je proces en blijf je constant in ontwikkeling. Het programma biedt alle ruimte om maatwerk te leveren en te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. 

In principe niet. Angst is angst. Waar het om gaat, is het onderliggende mechanisme. Het patroon waar jij in terecht komt als reactie op de angst en de impact die angst daarmee krijgt op jouw dagelijkse leven. Is jouw angst ontstaan ten gevolge van een duidelijk trauma (een afgebakende, intens ingrijpende gebeurtenis), dan zou ik je adviseren om eerst te kijken naar de mogelijkheden van een specifieke traumabehandeling. Heb je dit al gehad en merk je dat er nog steeds een bepaald angstpatroon actief blijft, dan is dit programma juist wel weer heel geschikt. 

De investering bedraagt 3719,- exclusief 21% BTW. Een betaling in termijnen is mogelijk.

Werkgevers zijn vaak bereid (een deel van) de kosten te vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling/verzuim(preventie). Ben je ondernemer, dan kan je de kosten zakelijk opvoeren, mits je aannemelijk kan maken dat de kosten die je opvoert zakelijk nodig zijn. Informeer altijd zelf goed bij je boekhouder of kijk op de website van de Belastingdienst. 

Hoeveel % zou jouw kwaliteit van leven verhogen, wanneer angst niet meer leidend is? En hoeveel is dat jou waard? Stel dat je nu 40 jaar bent en we ervan uitgaan dat je minimaal 80 wordt, dan heb je nog 40 jaar te leven. Je investeert dan nog geen 100,- euro per jaar in een hogere kwaliteit van leven. Is dat het jou waard? En stel dat je geen 80 wordt, maar slechts 65 jaar… hoeveel is het je dan waard om in de jaren die je nog hebt een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te ervaren, waarin angst niet langer leidend is. Het belangrijkste is dat jij er zelf voor 100% voor wilt gaan, dan komt dat resultaat gegarandeert.  

Ben jij er klaar voor om leiderschap over je angst te nemen en je kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen?

angstmanagement2023_0011

Dit is wat je krijgt:

Angstmanagement | E: heleen@angstmanagement.nl | T: +31 6 58 01 55 08