fbpx

Angst is een krachtige emotie

Nu is het tijd dat jíj weer in je kracht komt te staan.

Angst heeft te lang leiding gehad in jouw leven. Het is tijd dat jij de leiding over jouw angst neemt en jouw angst leert managen d.m.v. een concrete strategie, waarmee jij duurzaam grip hebt op angst en het leven kan leven op de manier zoals jíj dat wil.

Angst hoeft geen probleem te zijn in jouw leven

Het kan moeitelozer, betekenisvoller en krachtiger.

Jouw angst hoeft geen probleem te zijn in je leven. Jouw angst hoeft niet eerst opgelost te worden, voordat jij je leven kan gaan leven op de manier zoals jij dat wil.

Wat jij nodig hebt, is dat je een andere relatie met je angst ontwikkelt. Want wanneer jij geen leiderschap over je angst neemt, neemt angst de leiding over jou.  Het is nodig dat jij een duurzame strategie ontwikkelt, waarmee jij leert leven mét je angst. Daar zit een wereld van verschil in. Die moeitelozer, krachtiger en betekenisvoller is.

Door het duurzaam gaan managen van je angst, weet jij hoe je leiderschap houdt over je angst, hoe jij in verbinding kan blijven met datgene wat belangrijk voor je is en hoe jij stappen kan zetten in de richting waar je naartoe wilt, ook al is er angst. Dat geeft vrijheid. En vertrouwen. Waardoor angst niet langer iets is om bang voor te zijn en jij je leven kan gaan leven op de manier zoals jij dat wil, in plaats van dat de angst daarin leidend is.

De 3 stappen naar een duurzame angstmanagement-strategie

01

Leiderschap


Ontwikkel concrete vaardigheden waarmee jij ervoor zorgt dat je niet meer raakt door angstige gedachten en emoties. Nu en in de toekomst. Dat geeft vertrouwen.

02

Engagement


Uit je hoofd, in het hier-en-nu. Want dat is waar alles gebeurt. Niet zweverig, maar wel belangrijk.
03

Focus


Gaan dóen wat belangrijk voor je is. Weten waar het voor jou écht om draait en stappen gaan nemen in de richting daarvan. Zo houd jij de leiding in je leven, in plaats van dat de angst de leiding heeft. 

Wat levert dit jou op?

01.

Blijvend grip op angst

Je leert concrete vaardigheden waarmee jij persoonlijk leiderschap kan houden over je angst en bewust kan kiezen hoe je handelt in zowel je professionele functioneren als in je privéleven.    

02.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

In dit traject leer je jezelf in zijn volledigheid te accepteren. Je ontwikkelt een dieper niveau van zelfbewustzijn, waardoor je je volledig potentieel kunt gaan benutten.   

03.

Vrij en Betekenisvol leven

Na dit traject doe je wat belangrijk voor je is. Je leeft vrij en onbezorgd en maakt bewuste keuzes die bijdragen aan een rijk en betekenisvol leven.

Hoe ga ik je hierbij helpen?

Diepgaande kennis en expertise

Door de jaren heen heb ik me volledig verdiept in het mechanisme van angst en weet ik precies aan welke knoppen je moet ‘draaien’ om duurzaam grip op angst te ontwikkelen. Ik heb al vele mensen mogen helpen om deze transformatie in hun leven te realiseren. Mijn werk is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken en zorgen voor blijvend resultaat.

Maatwerk

Jij wilt de regie over je angst en daarmee de regie over je leven (her)pakken. Ik ben er voor jou om je te helpen de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn. Ik lever maatwerk en kijk wat jij nodig hebt voor continue groei en ontwikkeling. 

Verbinding van mens-tot-mens

Ik begrijp jou. Ik weet hoe het is om (intense) angst te ervaren. Niet alleen uit de boeken, maar uit eigen ervaring. En ik weet hoe alleen je je kan voelen in je strijd met angst. Ik ben er om jou onvoorwaardelijk te steunen en te supporten in je proces. Je hoeft het niet alleen te doen.

Je bent bij mij op de juiste plek, wanneer je...

 
  • Toegewijd bent om je leven te veranderen en openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven.

  • Niet op zoek bent naar nieuwe ’trucjes’, maar op zoekt bent naar een diepgaande transformatie.

  • Gelooft dat juist daar waar je pijn zit, je groei ligt.

  • Niet gaat voor ‘middelmatig’, maar ernaast streeft om het leven in zijn volledigheid te omarmen en ervaren.

  • Op zoek bent naar een professional die zelf ook met angst heeft geworsteld en precies begrijpt waar jij mee zit.