fbpx

Angstmanagement

Dit wil jij helemaal niet horen!

Dit wil jij helemaal niet horen!

Mét angst je leven leven zoals jij dat wilt.

Dat is waar ik voor pleit.

Maar ik snap, dat dit helemaal niet is wat jij wilt horen.

Want jij wilt van je angst af.

Jij wilt die angst helemaal niet in je leven.

Die dient nergens voor.

Die helpt je niet.

Die zit je alleen maar in de weg.

Ik snap je gevoel hierin.

Het probleem is alleen, of je nou wilt of niet, dat angst onderdeel uitmaakt van het menselijk bestaan.

Angst is een van de 4 basisemoties.

Een leven zonder angst bestaat dus niet.

En dan kan je kiezen wat je doet.

Ga je een essentieel deel van jezelf negeren? Afstoten? Afkeuren?

Blijf je vechten tegen een realiteit die er is?

Of gebruik je juist dit deel om dichter bij jezelf te komen?

Om ook moeilijke emoties en gedachten in jezelf te leren dragen?

Om heel bewust te gaan kiezen hoe jij je leven wilt leven?

Wanneer jij jouw angst op de juiste manier managed, brengt dit je zoveel. Denk aan:

* Rust in je lijf
* Ruimte in je hoofd
* Energie
* Zelfvertrouwen
* Ruimte voor spontane plannen
* Onbezorgder leven
* Dichter bij jezelf staan
* Meer zelfcompassie

En zo kan ik nog wel even doorgaan 🙂

Hi!

Ik ben Heleen  en met 10 jaar ervaring als hulpverlener en zelf met angst geworsteld te hebben, weet ik als geen ander hoe angst je leven kan beheersen. Ik heb ervaren dat angst de baas kan zijn over je leven én wat voor verschil het kan maken als je weet hoe je met angst kan omgaan op een manier die werkt.

Ik wil dat jij, net zoals ik, kan ervaren hoeveel vrijheid en vertrouwen het geeft als jij weer grip hebt op je angst. Hoe het is om bewust keuzes te maken, waarvan je voelt dat ze in lijn zijn met datgene waar jij voor wil staan in het leven. Zodat jij niet meer ´bang hoeft te zijn´ voor je angst en het vertrouwen in jezelf voelt om je te laten verassen door al het moois wat het leven te bieden heeft.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!