fbpx

Angstmanagement

Gratis E-book: Angst bij Hoogopgeleiden

Effectieve strategieën voor blijvend grip op angst. Krijg toegang tot het E-book en ontdek:

Angst kun je niet controleren. 

Wél de impact die angst op je leven heeft. 

Regie over angst en de leiding in je leven

Angst is universeel. Ieder mens beschikt over het vermogen om angst als emotie te ervaren. In de basis zou je denken dat het dus van ondergeschikt belang is of je hoogopgeleid bent of niet. Toch kan het voor hoogopgeleiden extra uitdagend zijn wanneer ze te maken krijgen met angst. De angst willen ‘oplossen met het hoofd’ is een van de uitdagingen die kenmerkend is voor hoogopgeleiden. Daarnaast is de impact van angst op het leven bij hoogopgeleiden vaak groter dan verwacht, waardoor het van belang is om nieuwe manieren te ontdekken om met deze uitdagende emotie om te gaan.

Grip op angst.
Vrijheid in het leven.

Concrete tips & adviezen

Krijg antwoord op o.a. de volgende vragen:

  • Waarom voel ik mij angstig?
  • Wat gebeurt er in mijn lijf wanneer ik mij angst voel?
  • Wat zijn veelvoorkomende angsten bij hoogopgeleiden?
  • Met welke specifieke uitdagingen krijgen hoopopgeleiden met angst te maken?
  • Welke concrete strategieën kan ik inzetten voor blijvend grip op angst?
  • Hoe kan ik mijn angst bij de kern aanpakken, in plaats van weer een ’trucje’ toe te gaan passen? 

Ontvang gratis E-book Hoogopgeleiden met Angst

Ontdek effectieve strategieën voor blijvend grip op angst.

Speciaal voor Hoogopgeleiden. Vraag nu aan.