fbpx

Angstmanagement

Hoe kan jij jezelf nou Angstmanager noemen, wanneer je zelf nog last hebt van angst?

Hoe kan jij jezelf nou Angstmanager noemen, wanneer je zelf nog last hebt van angst?

Dit kreeg ik als reactie op een post die ik een tijdje terug plaatste op Instagram.

Dat was een scherpe reactie…

Ik voelde hem – Wie ben ik nou om mijzelf angstmanager te noemen?

En tegelijkertijd zette het mij op scherp: Waarom doe ik het werk wat ik doe?

Het is helemaal niet mijn doel om mensen (inclusief mijzelf) van hun angst af te helpen.

Angst is een emotie die je enorm veel kan leren en veel wijsheid in zich draagt.

Juist dát is wat ik je wil laten ervaren.

De angst opzich is geen probleem, wij maken van angst een probleem.

En juist hierdoor kom je vast te zitten in een strijd met angst.

Ja, ik noem mijzelf angstmanager.

Ik ben er trots op dat ik mijzelf toestemming geef om angst te ervaren.

Dat ik het vermogen in mijzelf ervaar om mijn angst te dragen.

Ik ben er trots op dat ik niet meer bang ben voor mijn angst, maar angst juist gebruik als ingang voor verdere persoonlijke groei.

En als je wilt, help ik ook jou je angst te managen, waarbij jij eindelijk zonder strijd met angst datgene kan gaan doen wat belangrijk voor je is.

Zodat jij jezelf ook met recht Angstmanager kan noemen 🙂

Boek je vrijblijvende kennismaking hier.

Hi!

Ik ben Heleen  en met 10 jaar ervaring als hulpverlener en zelf met angst geworsteld te hebben, weet ik als geen ander hoe angst je leven kan beheersen. Ik heb ervaren dat angst de baas kan zijn over je leven én wat voor verschil het kan maken als je weet hoe je met angst kan omgaan op een manier die werkt.

Ik wil dat jij, net zoals ik, kan ervaren hoeveel vrijheid en vertrouwen het geeft als jij weer grip hebt op je angst. Hoe het is om bewust keuzes te maken, waarvan je voelt dat ze in lijn zijn met datgene waar jij voor wil staan in het leven. Zodat jij niet meer ´bang hoeft te zijn´ voor je angst en het vertrouwen in jezelf voelt om je te laten verassen door al het moois wat het leven te bieden heeft.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!