fbpx

Angstmanagement

Ik voelde ‘Nee’ en deed het toch.

Ik voelde 'Nee' en deed het toch.

Met trillende benen zat ik in de auto naar Amsterdam, op weg naar een intervisiebijeenkomst met oud-studiegenoten. Ik voelde nee, en deed het toch!

Die Nee was er niet omdat ik het niet leuk vond om met mijn oud-studiegenoten af te spreken. Die nee was er omdat ik niet graag ver weg van huis ben. Omdat ik niet graag in een drukke stad ben, waar ik niet snel uit weg kan. Die Nee was er, omdat ik spanning voelde.

 En het was aan mij om te kiezen of ik door zou rijden of om zou draaien.

 Wanneer jij met angst te maken hebt, dan herken je dergelijke keuzemomenten vast wel. Je voelt diep van binnen dat je iets wilt doen, maar je angst is sterker. En daardoor zeg je nee. Je angst houdt je klein. Je angst belemmert je om te groeien in werk of privé. En dat is jammer.  Want daardoor heb je niet alleen last van je angst, maar ook van het gemis van het kunnen leven van je leven op de manier zoals jij dat wilt.

Ik koos ervoor om met de auto naar Amsterdam te gaan.

Ik koos voor een super inspirerende middag met mijn oud studiegenoten.

En ik koos voor een gevoel van onrust wat die dag met mij mee op pad was. Ik koos voor beide.

 En dat is waar het om gaat; ben je bereid om mét angst de dingen te blijven doen, die belangrijk voor je zijn?

 Laat jij je leiden door angst, in plaats van door datgene wat werkelijk belangrijk voor je is? Neem weer de regie over je leven en bepaal zelf je koers.

 Als angstmanager help ik jou weer manager van je angst te worden, zodat je grip hebt op angst, de leiding in je leven en daardoor weer tijd en aandacht voor datgene wat écht belangrijk voor je is.  

 

Hi!

Ik ben Heleen  en met 10 jaar ervaring als hulpverlener en zelf met angst geworsteld te hebben, weet ik als geen ander hoe angst je leven kan beheersen. Ik heb ervaren dat angst de baas kan zijn over je leven én wat voor verschil het kan maken als je weet hoe je met angst kan omgaan op een manier die werkt.

Ik wil dat jij, net zoals ik, kan ervaren hoeveel vrijheid en vertrouwen het geeft als jij weer grip hebt op je angst. Hoe het is om bewust keuzes te maken, waarvan je voelt dat ze in lijn zijn met datgene waar jij voor wil staan in het leven. Zodat jij niet meer ´bang hoeft te zijn´ voor je angst en het vertrouwen in jezelf voelt om je te laten verassen door al het moois wat het leven te bieden heeft.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!