fbpx

Angstmanagement

Je kunt je angst niet controleren

Je kunt je angst niet controleren.

Wat zou het fijn zijn als je je angst kon controleren.

Wanneer je op een knop kon drukken die ervoor zorgde dat jouw angst verdwijnt, op het moment dat hij te sterk aanwezig is.

Wanneer je kon kiezen dat je wel angst zou voelen bij een spannende film, maar niet wanneer je die belangrijke presentatie geeft.

Wanneer je ervoor kon zorgen dat je gevoelens van angst zou kunnen vervangen voor gevoelens van ontspanning.

Als je kon kiezen.

Dan zou jij het wel weten.

Helaas werkt het niet zo.

Angst gaat zijn eigen weg.

Angst kan je niet controleren.

Want hoe meer je je best doet je angst te controleren, hoe groter de rol van angst in je leven wordt.

Waar je wél controle over hebt, is de manier waarop je omgaat met je angst.

Ga je een strijd aan met je angst of geef je angst de ruimte om er te zijn?

Raak je volledig verstrikt in je angst of neem je leiderschap over je angst?

Laat je al je aandacht in beslag nemen door angst of richt je je aandacht op datgene wat daadwerkelijk belangrijk voor je is?

Op het moment dat jij de manager van je angst wordt, hoeft angst niet langer in de weg te staan tussen jou en het leven dat je wilt leven.

Hi!

Ik ben Heleen  en met 10 jaar ervaring als hulpverlener en zelf met angst geworsteld te hebben, weet ik als geen ander hoe angst je leven kan beheersen. Ik heb ervaren dat angst de baas kan zijn over je leven én wat voor verschil het kan maken als je weet hoe je met angst kan omgaan op een manier die werkt.

Ik wil dat jij, net zoals ik, kan ervaren hoeveel vrijheid en vertrouwen het geeft als jij weer grip hebt op je angst. Hoe het is om bewust keuzes te maken, waarvan je voelt dat ze in lijn zijn met datgene waar jij voor wil staan in het leven. Zodat jij niet meer ´bang hoeft te zijn´ voor je angst en het vertrouwen in jezelf voelt om je te laten verassen door al het moois wat het leven te bieden heeft.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!